Egyesülj: az átalakításunk oka (2023)

Átalakítjuk és megváltoztatjuk márkánkat. Itt mindent megtudhat arról, miért változunk, mit csinálunk és mikor. Jelenlegi ügyfeleinknek: Ne aggódjon, semmit sem kell tennie. Csak csatlakozzon hozzánk átalakulásunk megünnepléséhez!

Tudj meg többet

Átalakulásunk következő lépése

Az elmúlt 20 évben forradalmasítottuk a B2B piacterek világát. Vállalkozásainkat most egy márka alá vonjuk össze.
Tudjuk, hogy ez a kombináció valódi értéket és változatos ellátási láncokat hoz létre. A kis- és középvállalkozások már nem szorulnak háttérbe, inkább ösztönzik az innovációt, és hozzájárulnak a helyi gazdaság erősítéséhez.
Hiszünk abban, hogy jobban meg tudunk felelni ennek a kihívásnak, ha ezeket az igényeket egyesítjük. Az egyes részeket egy közös céllal kombináljuk.

Gyakori kérdések nézze meg videónkat

(Video) Horizont: Tiltott Nyugat (A film)

Egyesülj: az átalakításunk oka (1)

Márka DNS film

Egyesülj: az átalakításunk oka (2)

Miért csatlakozz?

Röviden: felülmúltuk a Mercateo pozícióját a B2B piacon. A Unite hálózat és platform megoldásaink folyamatos fejlesztésének köszönhetően eljött az integráció ideje. Ezekkel a változtatásokkal pontosabban össze tudjuk hangolni a keresletet és a kínálatot, és elősegítjük az innovációt az ellátási láncban. Ez a beszállítók és az ügyfelek számára egyaránt előnyös helyzetet teremt.

Mi változik?

Először is a logónk. A legszembetűnőbb változások közé tartozik az e-mail aláírásunk, a közösségi médiában való jelenlétünk, az irodaházunk feliratai, valamint az unite.eu új weboldalunk, amely információkat nyújt a Unite-ról. Általánosságban elmondható, hogy márkanyelvünk egyre színesebbé és élénkebbé válik, ahogy illeszkedik márkánk innovatív lényegéhez.

Kérdéseire válaszolunk

Itt válaszolunk kérdéseire: mikor és mi változik, hogyan érinti Önt?

(Video) Ep. 18 - Awakening from the Meaning Crisis - Plotinus and Neoplatonism

Miért váltottunk márkát?
A Unite-ot azért választottuk vállalati márkánknak, mert az jobban tükrözi cégünk szellemiségét és törekvéseit. Ahogy a Unite hálózat a vállalkozásokat közvetlenül összekötő platformmegoldásainkkal együtt fejlődött, felülmúltuk a Mercateo pozícióját a B2B piacon. Ezért döntöttünk úgy, hogy a piacteret integráljuk a Unite platformba. Az átszervezésnek és az új márkának köszönhetően egységes márkaélményt kínálunk a Mercateo és Unite platform felhasználóinak. Ezt a változást hosszabb időn keresztül vezetjük be. A jó dolgokhoz idő kell.
Mikor mutatunk be új márkát?
A márkaváltási folyamatunk 2021. november 30-án kezdődik. A változásokat először új webhelyünkön és közösségi csatornáinkon láthatja. Mercateo ezután fokozatosan áttért a Unite-ra.

Ügyfeleinkkel, beszállítóinkkal, partnereinkkel előzetesen felvesszük a kapcsolatot és tájékoztatjuk őket a változásokról.

Milyen különbségeket fogok észrevenni?
Amikor cégünk nevét Mercateo-ról Unite-ra változtatjuk, észre fogja venni ezt a változást vállalatunk kommunikációjában és eszközeiben. Látni fogja az e-mail aláírásainkban, a közösségi oldalakon, az irodaházaink tábláin és természetesen az unite.eu weboldalunkon is, ahol minden, a céggel kapcsolatos információt megtalál. A régi Mercateo logót ideiglenesen felváltja a "Mercateo part of Unite" logó.

A Mercateo vásárlási platform Mercateo vásárlási portál lett, Mercateo B2B piacterünk, más néven Mercateo Shop pedig új nevet kapott: Spotmarket. Összességében több színt és életet fog észrevenni márkakommunikációnkban, ami emberségünket és kreativitásunkat tükrözi.

Mit jelent az új logó?
Az új logónk úgy néz ki, mint a Unite plusz "U" jele. Ez szimbolizálja a kölcsönösséget és cégünk 20 éves hagyományát a vevők és beszállítók kölcsönös előnyök érdekében történő összekapcsolásában. A platformunk tranzakciók kezelésének különböző módjai az évek során fejlődhettek és bővültek, de a tisztességes kereskedési elveink változatlanok maradnak.
Mi áll a szlogenünk mögött: „Teress értéket, oszd meg a világgal”?
Hiszünk abban, hogy a digitális platformoknak értéket kell teremteniük, és bátorítunk másokat is, hogy osszák meg ezt az értéket. A Unite segítségével szeretnénk segíteni a vállalatokat abban, hogy felfedezzék az értékteremtési lehetőségeket, és olyan üzleti kapcsolatokat ápoljanak, amelyek túlmutatnak az eszközökön, az anyagokon és a jövedelmezőségen. Ily módon támogatni kell a lineáris gazdaságról az úgynevezett körkörös gazdaságra való átmenetet.
Mi marad változatlan?
Alkalmazottak. Igazgatóság. tulajdonosok Megingathatatlan elkötelezettségünk mellett, hogy semleges platformot hozzunk létre a tisztességes üzlethez.
Vannak olyan esetek, amikor a Mercateo még mindig hasznos?
Továbbra is a Mercateo nevet és logót használjuk a beszerzési portálon, amercateo.huvalamint minden kapcsolódó marketinganyagban és szolgáltatásban. A Mercateo beszerzési portálon keresztül elérhető piaci ajánlat neve Spotmarket.
A változás érinti a társaságok jogi formáit?
Igen A Unite Network AG-t német korlátolt felelősségű társaságból európai korlátolt felelősségű társasággá (SE) alakítottuk át, hogy tükrözze európai irányultságunkat és értékeinket. A cég neve mostantól Unite Network SE.
Változott a társaság tulajdonosi szerkezete?
NEM.
Változik a cég szerkezete?
NEM. A vállalati struktúra változatlan.

Csak a cégnevet változtattuk Unite Network AG-ról SE-re, és az egységes Unite márkát használjuk vállalatainkhoz és üzleti modelljeinkhez.

Milyen gazdasági társaságokat érint az átalakulás/névváltoztatás?
A Unite Network AG átalakult Unite Network SE-vé, amely továbbra is a Mercateo külföldi leányvállalatainak egyetlen részvényese marad.

A németországi székhelyű Mercateo Services GmbH & Co. KG nevét Unite Services GmbH & Co. KG-ra változtatjuk, hogy munkatársaink számára biztosítsuk a vállalati márka egységességét.

Változik-e a Mercateo külföldi leányvállalatainak neve?
Jelenleg a Mercateo Deutschland AG és a Mercateo külföldi leányvállalatainak átnevezését fontolgatjuk. A névváltoztatás semmilyen esetben sem jelent szerkezeti változást, így a meglévő szerződéseket, adószámokat nem érinti. Mivel a vevőknek és a beszállítóknak frissíteniük kell rendszerükben az új nevet, természetesen időben értesítjük őket.
Pontosan mikor változnak a cégnevek?
A Unite Network AG 2021. szeptember 8-án átalakult Unite Network SE-vé.

2021. november 1-jén a Mercateo Services GmbH & Co. KG neve Unite Services GmbH & Co. KG lett.

(Video) HÉTFŐ 🌈 MÁJUS 29. 🌏 TAROTT NAPI HOROSZKÓP AZ ÁLLAPOT ♈️♉️♊️♋️♌️♍️♎️♏️♐️♑️♒️♓️

Jelenleg mérlegelik a Mercateo Deutschland AG és külföldi leányvállalatainak 2022-es márkaváltását.

A változtatások érintik a titoktartási megállapodásokat vagy megrendeléseket?
NEM.
Változott a cégjegyzékszám?
Igen. A Unite Network SE (korábban Unite Network AG) regisztrációs száma 2021. szeptember 8-án megváltozott.

Az egyéb cégjegyzékszámokat, például a külföldi leányvállalatokét, nem szabad megváltoztatni.

Megváltoztatta az adószámát vagy a DUNS-számát?
Ezek változatlanok maradtak.
A Unite Network SE ugyanaz a jogi személy, mint a Mercateo Deutschland AG?
NEM. A Unite Network SE a Mercateo Deutschland AG és külföldi leányvállalatainak egyedüli részvényese.
Továbbra is lehetséges a rendszeres csoportos beszedési megbízás és átutalás?
Igen, mivel a fizetési adatok, például a számlaszám nem változtak.
Változtak a fizetési adatai?
NEM. A fizetési adatok, például a számlaszám nem változtak.
Mercateo / Unite szolgáltató vagyok. Módosítanom kell a számlázási adataimat?
Nem, hacsak nem számlázza ki a Unite Network SE-t (korábban Unite Network AG) vagy a Unite Services GmbH & Co. KG-t (korábban Mercateo Services GmbH & Co. KG), frissítenie kell a szolgáltatást használó vállalat nevét.
Változott a levelezési címe?
Levelezési címünk változatlan marad.
Változnak a meglévő Unite dobozok?
NEM.

Technikai támogatásért kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a support@unite.eu címen.

Ha bármilyen kérdése van rendelésével kapcsolatban, forduljon hozzánk a következő telefonszámon
a service.hu@unite.eu címen.

Változnak a már használt Mercateo postaládák?
Nem, még mindig ugyanazok.
Változnak a személyes e-mail címek?
Igen. 2021. december 1-jétől a személyes Mercateo e-mail címeink (név@mercateo.com) Unite-címekké (name@unite.eu) lesznek átalakítva. Ne aggódjon, ha továbbra is Mercateo e-mail címét használta, levele megérkezett a postafiókunkba. Ezért ne lepődjön meg, ha válaszolunk Unite e-mailjére.
Meddig lesznek érvényesek a régi személyes e-mail címek?
Határozatlan ideig. Amíg partnereink nem frissítik elérhetőségeinket rendszerükben.
Változnak a weboldalak?
Újra.

A céges tartalmak a jelenlegi mercateo.hu/corporate oldalról átkerülnek az új unite.eu oldalra.

Ami nem változik: mercateo.com: online vásárlási oldalaink és B2B piactereink, beszerzési és beszállítóink (mercateo.com/procure), valamint Mercateo támogatási oldalaink URL-címe az egyes országok nyelvén.

Változnak a közösségi média csatornái?
Igen. Minden közösségimédia-fiókunk neve Grupo Mercateo-ról Unite-ra változik.

Az egyes országok LinkedIn-fiókjai egyetlen globális Unite-fiókban vannak egyesítve. Ha már követsz minket, semmi sem fog változni számodra. Ha követni szeretné cégünket, megtalálhat minket "Unite" néven, vagy egyszerűen kattintson ide: TBD https://www.linkedin.com/company/unite-network, hogy lépést tartson cégünk kezdeményezéseivel és piacterével. hírek.

Új globális Unite Twitter fiókunk, a TBD @weunite központi hírközpontként működik. Nemzeti Unite Twitter fiókunkat is fenntartjuk, hogy kapcsolatba léphessünk helyi rajongóinkkal.

A YouTube továbbra is központi videócsatornánk, a Mercateo TV Unite-ra változtatta a nevét. Globális tartalmainkat – legújabb filmjeinket és podcastjainkat – digitálisan egy helyre csomagoljuk, és eljuttatjuk Önnek.

Az új Unite márkanév alatt más országos és témájú közösségi média csatornáinkat is megtalálhatja, mint például a Facebook és a XING. Vegye fel velünk a kapcsolatot a Unite név és logó használatával.

Változnak a promóciós anyagok? Hogyan juthatok új információkhoz?
Végül igen. Azonnal frissítünk néhány anyagot a megoldásainkról, de a legtöbb anyag megmarad a régi Unite és Mercateo vizuális és verbális stílusában. Kérjük várjon. Ezeket az anyagokat folyamatosan frissítik és fejlesztik.
Befolyásolja-e a márkaváltás a mindennapi üzleti tranzakciókat?
NEM. Továbbra is betartjuk tranzakciós minőségi szabványainkat a platform összes résztvevője számára.
A márkaváltás hatással lesz a termékekre és a szolgáltatásokra?
A márkaváltás megkönnyíti a kézikönyvek, termékek és dokumentációk optimalizálását. Ez azt jelenti, hogy javítani fogjuk Ügyfeleink és Partnereink (vevők, beszállítók, gyártók stb.) általános felhasználói élményét.
Változnak a bejelentkezési adataim?
NEM. A Mercateo és a Unite Network Portal felhasználóinak bejelentkezési adatai változatlanok maradnak.
Felmondják a fiókomat/szerződésemet?
NEM.
Változik valami a fiókomban vagy a szerződésemben?
NEM.
Kell valamit tennem a márkaváltással kapcsolatban?
NEM.
Kell-e új szerződést kötni?
Nem, a meglévő szerződések érvényben maradnak.
Szükségem van még két különböző fiókra (és bejelentkezési adatokra) a Unite Network Portalhoz és a Mercateo címtárkezelő eszközhöz?
Igen. Fiókja bejelentkezési adatai nem változnak, kérjük, használja azokat a korábbiak szerint.

Ez vonatkozik a harmadik féltől származó alkalmazásokra és szoftverekre is (pl. FTP), amelyek segítségével könyvtárakat és egyéb fájlokat lehet feltölteni a platformra.

A mercateo.hu regisztráció továbbra is ingyenes?
Újra.
A BusinessShop adminisztrációja változatlan marad?
Igen, a folyamat ugyanaz marad.
Változott az adó- és DUNS-szám?
Nem, változatlanok maradtak.
Létrehoztam a "Mercateo"-t szolgáltatóként az ERP rendszeremben. Új szolgáltatót kell létrehoznom?
NEM. A Mercateo Deutschland AG és külföldi leányvállalatai továbbra is a beszállítói. Minden adószám, DUNS stb. változatlanok maradnak.
Megváltozott a PIN és a DUNS?
Nem, változatlanok maradtak.

Van még kérdés?

Lépjen kapcsolatba velünk

References

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Virgilio Hermann JD

Last Updated: 17/08/2023

Views: 5787

Rating: 4 / 5 (41 voted)

Reviews: 88% of readers found this page helpful

Author information

Name: Virgilio Hermann JD

Birthday: 1997-12-21

Address: 6946 Schoen Cove, Sipesshire, MO 55944

Phone: +3763365785260

Job: Accounting Engineer

Hobby: Web surfing, Rafting, Dowsing, Stand-up comedy, Ghost hunting, Swimming, Amateur radio

Introduction: My name is Virgilio Hermann JD, I am a fine, gifted, beautiful, encouraging, kind, talented, zealous person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.